Wij zijn lid van de Belangenvereniging Massage & Sportverzorging
Hotstone Therapist® Plaza™
 

 

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Inloggen op Hotstone Therapist® Plaza™
 
www.hotstone-cursus.nl

Cursus hotstone massage basis - Certified Hotstone Therapist® STAR-1Cursus hotstone massage gevorderd - Certified Hotstone Therapist® STAR-2 en MASTERKennisgarantie als kwaliteitswaarborgLaatste ontwikkelingenOp zoek naar een Certified Hotstone Therapists® bij u in de buurt?

 
 

Privacystatement

Voor Van der Linden, Body & mind Wellness staat een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens bij een bezoek aan de website centraal. De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt Van der Linden, Body & mind Wellness overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Het bezoek aan de website van Certified Hotstone Therapist® kan geheel anoniem plaatsvinden. Natuurlijk zijn wij wel geďnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers, welke pagina’s het meest worden bezocht of de tijdstippen van het bezoek (overdag of in de avonduren). Om de faciliteiten en functies aan te passen aan het systeem van de gebruikers, houden wij bij met welk type browser onze site wordt benaderd. Dat is alles wat we van u willen weten!

Bij het aanvragen van bijvoorbeeld een brochure/folder of een product dient u bepaalde persoonsgegevens te verstrekken. Deze verwerkt Van der Linden, Body & mind Wellness alleen om u de gevraagde dienst te kunnen leveren. In die gevallen worden uw gegevens uitsluitend verwerkt om uw identiteit als aanvrager van het product vast te stellen en om misbruik door derden te voorkomen. Heeft u nog vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens, stuur dan een mailtje naar voorlichting@body-mind-wellness.nl
 

 

 

.

Contact opnemen met Van der Linden, Body & mind Wellness.
© Copyright 2007 - Van der Linden, Body & mind Wellness - All rights reserved