Wij zijn lid van de Belangenvereniging Massage & Sportverzorging
Hotstone Therapist® Plaza™
 

 

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Inloggen op Hotstone Therapist® Plaza™
 
www.hotstone-cursus.nl

Cursus hotstone massage basis - Certified Hotstone Therapist® STAR-1Cursus hotstone massage gevorderd - Certified Hotstone Therapist® STAR-2 en MASTERKennisgarantie als kwaliteitswaarborgLaatste ontwikkelingenOp zoek naar een Certified Hotstone Therapists® bij u in de buurt?

 
 

Van der Linden, Body & Mind Wellness

Klanten blijvend binden
Omdat de klant in de huidige wellness markt ruime keus heeft, is het van groot belang meerwaarde ten opzichte van de concurrent te bieden en klanten blijvend te binden. Het doel van Van der Linden Body & Mind Wellness is organisaties te ondersteunen in het kunnen aanbieden van aanvullende diensten en het op peil houden van kennis en kwaliteit.

Ontwikkelen van succes
Van der Linden, Body & Mind Wellness is al een aantal jaren een toonaangevend opleidings- en adviesbureau voor de wellness branche. Wij werken vanuit de overtuiging dat het succes van een organisatie wordt bepaald door het persoonlijke succes van de mensen die er werken. Onze opleidingen ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling.Of je nu aan het begin van je carrière staat en je wilt oriënteren; op zoek bent naar een praktische workshop; of toe bent aan een verdiepingsslag.

 

Direct inschrijven voor een module van Certified Hotstone Therapist®

 

 

 

.

Contact opnemen met Van der Linden, Body & mind Wellness.
© Copyright 2007 - Van der Linden, Body & mind Wellness - All rights reserved