Wij zijn lid van de Belangenvereniging Massage & Sportverzorging
Hotstone Therapist® Plaza™
 

 

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Inloggen op Hotstone Therapist® Plaza™
 
www.hotstone-cursus.nl

Cursus hotstone massage basis - Certified Hotstone Therapist® STAR-1Cursus hotstone massage gevorderd - Certified Hotstone Therapist® STAR-2 en MASTERKennisgarantie als kwaliteitswaarborgLaatste ontwikkelingenOp zoek naar een Certified Hotstone Therapists® bij u in de buurt?

 
 

Testimonials - Opleiding Hotstone massage

Uitgebreid cursusboek met schitterende foto’s en duidelijke illustraties. Een goede opleiding waarmee je direct in de praktijk aan de slag kan”.

“Enigszins sceptisch begon ik aan de cursus Certified Hotstone Therapist®.. In de praktijk blijkt de combinatie van hot- & coldstones verrassend goed werken bij de behandeling van sportblessures en het voorkomen hiervan. De cursus is een welkome aanvulling op mijn werkzaamheden als fysiotherapeut”.

"De training heeft mijn verwachting helemaal waargemaakt en ik kan dan ook zeggen dat ik een stuk steviger in mijn schoenen sta. Het cursusboek is een prima naslagwerk”.

“De hotstone massage is een succesvolle uitbreiding op de behandelingsmogelijkheden in mijn schoonheidssalon. Naast een volledige hotstone massage combineer ik het gebruik van de verwarmde stenen met bestaande behandelingen, wat mijn klanten bijzonder waarderen”.

“Mijn ervaring met de training was positief. De training was zeer praktisch en ook afwisselend door de combinatie van theorie- en praktijkoefeningen”.

 

Direct inschrijven voor een module van Certified Hotstone Therapist®

 

 

.

Contact opnemen met Van der Linden, Body & mind Wellness.
© Copyright 2007 - Van der Linden, Body & mind Wellness - All rights reserved