Wij zijn lid van de Belangenvereniging Massage & Sportverzorging
Hotstone Therapist® Plaza™
 

 

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Inloggen op Hotstone Therapist® Plaza™
 
www.hotstone-cursus.nl

Cursus hotstone massage basis - Certified Hotstone Therapist® STAR-1Cursus hotstone massage gevorderd - Certified Hotstone Therapist® STAR-2 en MASTERKennisgarantie als kwaliteitswaarborgLaatste ontwikkelingenOp zoek naar een Certified Hotstone Therapists® bij u in de buurt?

 
 

Kennisgarantie als kwaliteitswaarborg

Van der Linden, Body & mind Wellness stelt hoge eisen aan haar opleidingen. Door onderstaande aandachtsgebieden bent u verzekerd van een hoge en constante kwaliteit:

Ervaren docenten
Onze trainers en consultants hebben jarenlange ervaring. Zowel op didactisch gebied, als het daadwerkelijk toepassen van hotstone massages in de praktijk. Ons team wordt constant bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Uniek studiemateriaal
Wij maken gebruik van uniek studiemateriaal. Alle opleidingen worden in eigen beheer ontwikkeld en kenmerken zich door de pragmatische benadering van de leerstof en praktijkoefeningen.

Kennisgarantie
Uiteraard is onze doelstelling dat u profijt heeft van de opleiding. Onze opleidingen ondersteunen uw persoonlijke ontwikkeling. Mocht het achteraf toch zo zijn dat de opleiding niet voldeed aan uw verwachtingen en dit is de verantwoordelijkheid van Van der Linden, Body & mind Wellness, dan mag u de opleiding nogmaals kosteloos volgen totdat u het gewenste resultaat heeft bereikt.
 

Direct inschrijven voor een module van Certified Hotstone Therapist®

 

 

.

Contact opnemen met Van der Linden, Body & mind Wellness.
© Copyright 2007 - Van der Linden, Body & mind Wellness - All rights reserved