Wij zijn lid van de Belangenvereniging Massage & Sportverzorging
Hotstone Therapist® Plaza™
 

 

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Inloggen op Hotstone Therapist® Plaza™
 
www.hotstone-cursus.nl

Cursus hotstone massage basis - Certified Hotstone Therapist® STAR-1Cursus hotstone massage gevorderd - Certified Hotstone Therapist® STAR-2 en MASTERKennisgarantie als kwaliteitswaarborgLaatste ontwikkelingenCertified Hotstone Therapists

 
 

Workshop Hot- & coldstone massage

Leer tijdens onze workshop Hot- & Coldstone meer over de uniek stimulerende werking van een massage waarbij verwarmde- en in ijs gekoelde stenen, steeds met elkaar afgewisseld worden.

De combinatie Hot- & Coldstone levert een verbeterde bloedsomloop, een verhoogde stofwisseling en een hoger energieniveau op. Ook bij het behandelen en voorkomen van Cellulitis worden positieve resultaten geboekt.

Ontwikkelen van succes
Van der Linden, Body & Mind Wellness is al een aantal jaren een toonaangevend opleidings- en adviesbureau voor de wellness branche. Wij werken vanuit de overtuiging dat het succes van een organisatie wordt bepaald door het persoonlijke succes van de mensen die er werken.

Onze opleidingen ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling. Of je nu aan het begin van je carrière staat en je wilt oriënteren; op zoek bent naar een praktische workshop; of toe bent aan een verdiepingsslag.

Klik hier voor een overzicht van de workshop data en kosten

 

Direct inschrijven voor een module van Certified Hotstone Therapist®

Ontvang de digitale Certified Hotstone Therapist® Nieuwsbrief

 

.

Contact opnemen met Van der Linden, Body & mind Wellness.
© Copyright 2007 - Van der Linden, Body & mind Wellness - All rights reserved